Breng ze veilig thuis

BRENG ZE VEILIG THUIS

Kinderen van een Nederlandse moeder zijn Nederlandse kinderen. Daarom zijn de kinderen in de Syrische kampen onze kinderen.

De Nederlandse regering vindt het te riskant deze kinderen in Noord Syrië op te halen. Wij willen een handje helpen en daarom hebben we het actiecomité Breng ze veilig thuis opgericht.

Breng ze veilig thuis wil helpen de kinderen uit de kampen naar een Nederlandse ambassade te brengen: dan wel in Istanboel, in Damascus dan wel in Erbil.

Wil je aan de organisatie hiervan meedoen, stuur dan een mailtje aan brengzeveiligthuis@gmail.com.

Er is allerlei hulp nodig: hulp bij het voorbereiden van een grote demonstratie, hulp om het reisplan goed in elkaar te zetten, hulp bij de communicatie naar buiten, hulp bij het maken van de juiste contacten om hert mogelijk te maken, en hulp bij het financiëren van het plan.

Als je op wat voor manier dan ook zou willen helpen – jij of jouw organisatie – laat dat dan weten. Het is de bedoeling dat dit een brede beweging wordt die voldoende kracht kan maken om het gestelde doel te bereiken: het thuisbrengen van de Nederlandse kinderen die op het ogenblik in kampen in Syrië aan het verkommeren zijn. Voor meer informatie wordt binnenkort een website opgericht, waarop de laatste stand van zaken transparant zal worden weergegeven: wat is de stand wat betreft geld, welke organisaties doen allemaal mee – en niet mee – en wanneer gaan we rijden.

Wegkijken is geen optie.

BRENG ZE VEILIG THUIS

Wil je deze actie supporten, teken dan hier.

Wil je een financiële bijdrage leveren, klik dan hier.

Wil je daadwerkelijk meehelpen of contact, neem dan contact op via brengzeveiligthuis@gmail.com

%d bloggers like this: